Home » За нас

 

Дом Атанасови функционира като пансион за възрастни хора. Разположен е на спокойно и тихо, лесно достъпно кръстовище в гр.Карнобат, Бургаска област.

Непрекъснато инвестираме в подобрения.

Домът ни е удобен, просторен и специално оборудван за нуждите на нашите клиенти. Имаме програма за непрекъсната инвестиция в разширения, създаване на нови удобства в сградата и двора към, нея. Обстановката е уютна близка до домашната, хигиената – на много високо ниво.

Отдаденост и отговорност

Екипът, който се грижи за хората в дома и за самия пансион е от всеотдайни и човеколюбиви личности. Възрастните хора живеят при нас сред удобства, получават качествено обгрижване и храна, според своето здравословно състояние.
Нашият екип се стреми да е достойно семейство за настанените в дома – осигуряваме им добър живот и спокойствие на техните близки.

За кого са предназначени нашите услуги

Нашите услуги са предназначени от една страна за възрастни хора, които имат нужда от специални грижи и чиито близки са далеч от тях. От друга страна, ние приемаме и се грижим за самотни възрастни хора и двойки, които предпочитат да са сред свои връстници в уютна семейна среда.

Капацитетът на дома позволява да отделяме специално внимание на всеки един от настанените при нас – както за физическото и здравословно състояние, така и а психическата стабилност.

Режимът на живот в дома е свободен.

Ежедневието на Вашите възрастни родители и близки е активно, ангажирано с подходящи занимания и социални контакти.

От 01.Октомври.2012 година сме и лицензиран Център за настаняване от семеен тип за възрастни хора.

Притежаваме

(1) УДОСТОВЕРЕНИЕ за предоставяне на социални услуги – Център за настаняване от семеен тип за възрастни хора.

(2) УДОСТОВЕРЕНИЕ за предоставяне на социални услуги – Център за настаняване от семеен тип за възрастни хора с деменция.