Home » Цени

По правило първите въпроси при търсене на всяка услуга са свързани с цени и пакети.

Цени за настаняванеЦената на нашите услуги се определя след подробно обсъждане на всеки отделен случай, и подлежи на коментар допълване и редуциране. Свържете се с нас, за разговор, след който да Ви предоставим адекватна информация за цена. Нейното получаване не Ви ангажира.

За контакти използвайте формата, или позвънете на 089 511 3154. Можете да зададете въпроси и на лични съобщения в нашата страница във Фейсбук: https://www.facebook.com/starcheskidom/. 

В Център за настаняване от семеен тип за възрастни хора и за възрастни хора с деменция се предлагат пакетни услуги срещу заплащане.

Заплащането е под 2 основни форми: абонаментно кешово или по банков път, и срещу обезщетение

Основна пакетна услуга – цени за настаняване на възрастни хора в добро здравословно състояние

Предназначена е за възрастни, които са в добро здравословно – физическо и ментално състояние. В този случай режимът е свободен, те общуват свободно с хората в общността. Този пакет е предпочитан от семейства, които работят или дългосрочно пребивават извън страната и ни поверяват грижата за своите родители и близки. Осигуряваме им начин за непрекъснат контакт по интернет, информираме ги за всяка промяна в състоянието.
Включва основни грижи за възрастните – подвижни и самообслужващи се.

Социалните услугите в този пакет са:

  • храна,
  • помощ при обслужването,
  • тоалет,
  • медицинско наблюдение на основните показатели,
  • контрол при приемането на медикаменти,
  • психологична подкрепа,
  • социални активности.

Пакет за повишени грижи

 Предназначена е за възрастни (пациенти), настанени при нас със затруднена подвижност, нуждаещи се от ежедневно обслужване.

Пакет за специални грижи
Предназначен е за възрастни (пациенти) с пълна неподвижност, на легло или напълно зависими от грижи.

Освен в дома за настаняване от семеен тип, тези пакетни услуги се предлагат и за реализация в дома на съответния възрастен човек, ако семейството или той/тя предпочит това.

За повече информация свържете се с нас:

Контакти

гр. Карнобат, ул.Антон Иванов 2
Телефон: 0895113154